Grupo Lober amplia la seva oferta amb 2.000 noves referències de ferreteria

L'empresa referma l'acord amb Cadena 88 i incrementa el seu catàleg en articles de bany, cuina, electrodomèstics, fontaneria i jardí

Aparador

UN GRAN EQUIP. Els especialistes de Lober us poden asessorar en tot allò que us calgui per a la llar
UN GRAN EQUIP. Els especialistes de Lober us poden asessorar en tot allò que us calgui per a la llar

El grup de bricolatge i decoració Grupo Lober ha ampliat l'acord que mantenia amb Cadena 88, marca de referència en productes de ferreteria, acord que li permetrà incrementar la seva gamma de productes a la seva botiga del carrer Joanot Martorell, al polígon Jordi Camp. Un catàleg que amplia amb 2.000 noves referències en articles de bany, cuina, fontaneria, petit electrodomèstic, electricitat, maquinària, jardí i tota mena d'eines. Grupo Lober, que fa 35 anys que té presència a Granollers, compta amb dues botigues a la ciutat: l'esmentat al carrer Joanot Martorell, i l'altre, al Ramassar.

"Hem pogut ampliar l’acord que teníem amb Cadena 88, la marca líder en productes de ferreteria, que compta amb 1.800 associats, per millorar la gamma de productes de la nostra botiga de Joanot Martorell i oferir al client tot allò que necessita en l’àmbit de la ferreteria", detalla José Bertolín, CEO de la companyia. Per això, Grupo Lober a l'abril incorpora 2.000 referències noves del catàleg ampli de Cadena 88, que comprèn articles de bany, cuina, petits electrodomèstics, fontaneria, electricitat, jardí, maquinària i eines diverses, així com equips de protecció individual i roba laboral. Tot plegat s’afegeix al ventall de productes que ja oferia Lober en pintura, roba de la llar, cortines, revestiments, paviments, portes, catifes i matalassos, entre altres. "Busquem així consolidar el nostre posicionament a la ciutat com a líders i referents en productes per a la llar”, destaca Bertolín, que considera que "a Granollers feia falta una gran ferreteria on el client pugui trobar tot allò que necessiti”. I ara, a Grupo Lober hi trobarà aquesta àmplia oferta, amb més productes de ferreteria, a banda de disposar de personal especialitzat i assessorament personalitzat.

Servei d'instal·lació i entrega a domicili en 24 o 48 hores.
I és que a banda de la gran oferta de producte, Grupo Lober també destaca per l’atenció personalitzada i l’assessorament a cada client en funció de les necessitats per encaminar al màxim la compra. També compta amb un servei d’instal·lació de tots els seus productes, d’un servei d’entrega a domicili en 24 o 48 hores i de recollida a la botiga de manera immediata. Ara, a més, es troba en procés de digitalització de la botiga a www.grupolober.com, on s’hi poden trobar totes les referències de la botiga i es pot fer la compra online. L'empresa ofereix també servei postvenda, finançament a mida, targeta Premium per als clients habituals i altres serveis exclusius per personalitzar mobles i espais. A Granollers, compta amb dues botigues, una al carrer Montseny, 19, nau 6 (al polígon Ramassar), i l'altra al carrer Joanot Martorell, 272. Aquesta botiga, al costat de l'antiga Bimbo, és la que comptarà amb la nova secció de ferreteria, i té una sala de vendes i exposició de més de 3.000 m2. Està especialitzada en pintura, paviments, cortines, portes, decoració i roba per a la llar. "Procurem oferir un bon servei i la màxima qualitat en tots els productes", explica Yasmina Buch, directora financera de l'empresa.

El grup, amb dues botigues a Granollers i una desena a la província, ha ampliat l'acord amb Cadena 88 per augmentar el seu catàleg de producte

L'any 2019 Lober va fer una festa per a proveïdors i clients per celebrar el mig segle de vida amb càtering, música, un gran pastís d'aniversari. Grupo Lober s'ha consolidat en cinc dècades com un referents en pintura, paviments, revestiments, cortines, roba per a la llar i catifes. Lober és sinònim de bon assessorament, qualitat i cura del més mínim detall, amb mig segle d’història i molt de futur per endavant.

A Granollers des de fa 35 anys
Grupo Lober va néixer a Cerdanyola enguany fa 53 anys, i en fa 35 va obrir el seu establiment principal a Granollers. La firma, que actualment té dos espais a Granollers, va obrir la seva primera botiga el 1969, una drogueria que ja complia amb l’objectiu que ha guiat aquest comerç: oferir als clients en un mateix negoci l’oportunitat de triar, imaginar i crear els seus propis espais interiors i exteriors. Sempre amb el suport creatiu i especialitzat d'un ampli equip de professionals i la més àmplia selecció de productes, de les millors marques i amb la màxima qualitat.

L'esperit d’equip ha permès una evolució ascendent de la marca i l’obertura de nous centres arreu de la província de Barcelona, fins a 11 botigues especialitzades en interiorisme i decoració situades a Barberà, la Llagosta, Mollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Ripollet, Rubí, Barcelona i Sant Boi de Llobregat. Actualment el grup té una plantilla de 90 treballadors, 35 dels quals al centre del polígon Jordi Camp de Granollers.

GRUPO LOBER
C/ Joanot Martorell, 272 · Granollers
C/ Montseny, 19, Nau 6 · Granollers
Tel. 681 199 452 
[email protected]
www.grupolober.com

Edicions locals