La Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà en l'actuació castellera de Festa Major a Mollet

Els Castellers de Mollet celebren els seus 25 anys amb més de 40 activitats, actes i actuacions

25 anys no es fan cada dia i la Colla dels Castellers de Mollet vol celebrar-ho com cal: amb una temporada d'aquelles que es faran difícil d'oblidar. Des del passat mes de novembre una Comissió específica treballa en els actes, activitats i actuacions previstes per aquest any i ja tenen una programació amb més de 40 cites, d'aquestes 11 són activitats especials previstes per aquest any. Totes i cadascuna de les cites, però, tindrà un caràcter especial, començant per les actuacions a casa de les quals n'estan previstes un total de 8 – habitualment són 6- i totes comptaran amb l'assistència de colles de set. I de molt més nivell: l'Actuació de Festa Major, que es farà el 20 d'agost, tindrà com a colla convidada la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que és tota una referència del món casteller i que alça castells de nou i també una colla de vuit, els Moixegangues d'Igualada. "Tenen moltes ganes de venir i a nosaltres ens fa molta Il·lusió", ens explica Roger Parera. La previsió és que la Plaça Prat de la Riba "peti" aquell dia de gent per que l'actuació es farà a una setmana de Sant Fèlix. No serà l'única actuació important de l'any. El diumenge 1 d'octubre faran l'actuació del 25 aniversari amb dues colles destacades: els Xicots de Vilafanca i els Bordegassos de Vilanova. Al llarg d'aquesta temporada Mollet serà el lloc on es farà la Trobada de colles del Vallès Oriental o l'assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. El Mercat Vell acollirà el pròxim 18 de març a representants de més de 100 colles.  La Diada d’Inici de la 25ena temporada serà el diumenge 19 de març i tindrà com a colles convidades els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de l’Alt Maresme.

Abans, el dia 12, arribarà la primera trobada de gralles. L’acte promet certa espectacularitat ja que  es duran a terme 3 cercaviles simultànies des de diferents llocs de Mollet. Entre les activitats previstes que aquesta temporada especial hi haurà una Diada de la Canalla, que es farà al juny; una exposició fotogràfica centrada en els 25 anys de castells a Mollet; un torneig de futbol entre les diverses entitats locals (Torrats, Morats, Geganters...), una festa Holi, un gran sopar de gala amb tots els que han passat per la colla al llarg d’aquest quart de segle, debats, concursos...i moltes més coses. El programa, de fet, segueix obert i anirà incorporant diferents novetats

El Primer acte de la temporada s'ha fet aquesta setmana amb la presentació del logotip de la temporada obra de Samuel Ferrando.  El disseny de Ferrando va ser escollit per una àmplia majoria del jurat entre els set que varen participar en el concurs.

Edicions locals