Comença a funcionar a Mollet una agència dedicada a fer més atractius els habitatges

L’objectiu d’aquesta empresa és facilitar-ne el lloguer o la venda només amb una petita inversió


Nous temps, noves professions. Des de fa uns mesos, Mollet del Vallès disposa d'una agència de Home Staging, una agència especialitzada a preparar qualsevol immoble per fer-lo destacar i d'aquesta manera fer que pugui ser venut o llogat més ràpidament i amb millors condicions econòmiques. La nova agència, anomenada Sensaciones Home Staging és una de les primeres d’aquesta nova especialitat  que funcionen a Catalunya, i està dirigida per dos joves professionals la Rosario Barrachina i en Daniel Jiménez.
En Daniel Jiménez, és professional de la pintura i decoració mentre que la Rosario Barrachina és economista i Home Stager professional. Els dos sumen els seus coneixements i experiències per ajudar a propietaris, promotors i agents immobiliaris a "rentar la cara" de les seves finques i amb això impulsar la venda o lloguer dels seus immobles amb el menor cost, al millor preu i en el menor temps possible.

"Analitzem les condicions, estat i potencial d'espais i treballem per transformar-los, optimitzant i renovant la imatge de tot tipus d'immobles, creant-los i convertint-los en espais atractius i acollidors. Oferim un servei personalitzat adaptant-nos a les necessitats individuals de cada immoble i de cada client", ens explica la Rosario.

Els resultats són realment espectaculars. Un menjador buit i ple de trastos, amb una pintura apagada, després del pas dels professionals que treballen per Sensaciones Home Staging, es transforma en un espai lluminós, funcional, ple de possibilitats.

Això es nota en el moment de fer les fotografies que veuran els clients, però també en la posterior visita que realitzaran sobre el terreny on podran comprovar que les fotos no són cap truc i que la decoració existeix realment. Per fer-ho l'agència disposa dels seus propis mobles o, a vegades, "vesteix" les diferents habitacions amb mobles ficticis. "En immobles nous i buits fem una posada en escena. En habitatges vells, fem una rentada de cara... Moltes vegades es pot millorar molt l'aspecte amb petites reformes", ens comenta la Rosario. "Amb una petita inversió, l'habitatge es revalora i es redueix el temps de venda o lloguer", conclou. L'Home Staging fa que els pisos també entrin pels ulls.

Edicions locals