Mireia Dionisio substitueix Josep Maria Garzón al capdavant del PSC de Mollet

La tinent d'alcalde encapçala una executiva molt renovada i rejovenida

Mireia Dionisio és la nova primera secretaria del PSC de Mollet des d'aquest dilluns 6 de març. Dionisio, que substitueix a Josep Maria Garzón, va ser votada per unanimitat pels militants del PSC reunits en assemblea. La primera tinent d'alcalde va ser escollida al capdavant d'una nova executiva local formada per 19 membres que es caracteritza per una important renovació i rejoveniment. El 70 per cent de la nova executiva no formava part de l'anterior i s'ha rebaixat la mitjana d'edat fins als 42 anys. Els socialistes molletans varen aprovar l'informe de gestió de Josep Maria Garzón per unanimitat i el varen ovacionar per agrair-li la feina feta.


La nova primera secretaria, Mireia Dionisio va afirmar que "el nostre principal objectiu és consolidar la nostra posició com a primera força d'esquerres i progressista de la ciutat. És per això que hem de renovar l'equip, reforçar el partit i reafirmar el projecte socialista a la ciutat". Respecte als motius pels quals s'ha presentat a la primera secretaria, Dionisio ha explicat que "em presento per compromís i il•lusió, però sobretot per amor al projecte socialista i a la ciutat".


La nova executiva s'ha dividit en 4 grans secretaries. Secretaria d'Organització i Acció electoral: Patricia del Pozo, Coordinadora de la secretaria. Raul González, Acció electoral. Ana Maria Díaz, Suport a la militància i Formació. JuanjoBaños, Estudis i Programes.
Secretaria de Comunicació: RaulBroto, Coordinador de la secretaria. Alberto Alonso, Adjunt a comunicació. Alícia Domínguez, Imatge i disseny. SergioSuarez, Xarxes i ciberactivisme.


Secretaria de Planificació Política: Lola Heredia, Coordinadora de la secretaria. Ada Marmori, Coordinació de polítiques de dona, igualtat, civisme i cohesió social. JuanCarlos Girón, Coordinació de polítiques de promoció econòmica, desenvolupament i ocupació. Lidia Paredes, Coordinació de polítiques de desenvolupament urbà, sostenibilitat i habitatge. Sara López, Coordinació de polítiques de joventut, participació i transparència.


Secretaria de Dinamització, Participació i Activisme: Milagros González, Adjunt a participació i activisme. Martí Turegano, Dinamització de l'agrupació.

Edicions locals