Comencen a instal·lar el parc infantil adaptat de les Pruneres de Mollet

El nou espai tindrà un cost de 90.000 euros i ocuparà prop de 250 metres quadrats

Mollet comptarà amb un parc infantil de prop de 250 m² després que l'Ajuntament hagi començat els treballs d'ampliació de la zona de jocs infantils del Parc de les Pruneres amb l'objectiu d'adaptar-la als infants amb discapacitat o mobilitat reduïda. D'aquesta manera, l'Ajuntament dóna resposta a diverses peticions ciutadanes en el sentit de convertir aquesta àrea en una zona de jocs adaptada i inclusiva.

L'obra, que té un pressupost de gairebé 90.000 euros, pretén potenciar els espais de jocs infantils i àrees de lleure de l'espai urbà i que aquests siguin el màxim d'inclusius possible, podent ser utilitzats per tots els infants de la ciutat, també comporta la voluntat de l'Ajuntament de fomentar la interrelació entre tots ells afavorint els valors de compartir, de relació i d'empatia.

"El fet d'escollir el Parc de les Pruneres- expliquen des de l'Ajuntament de Mollet- és degut al fet que reuneix tots els requisits per instal·lar-hi un espai d'aquestes característiques, sigui per la seva cèntrica ubicació o pel fet dels serveis que té al seu voltant, com ara escoles o equipaments".

L'espai s'ha treballat amb els criteris de formes i colors com els de l'àrea ja existent i s'ha dotat d'un paviment de seguretat de cautxú seguint la normativa pel que fa a les alçades de caiguda.

Ciutadans es felicita del començament de les obres

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'ajuntament de Mollet, Francisco Muñoz, ha celebrat que "per fi comencin les obres del parc adaptat". Muñoz ha afirmat que espera que els treballs "finalitzin com més aviat", ja que d'aquesta manera "els nens de Mollet i de tota la comarca, amb mobilitat diferent, podran gaudir d'un parc adaptat".


El portaveu de Ciutadans a Mollet ha lamentat no obstant això "la lentitud dels processos burocràtics" que han endarrerit l'inici dels treballs. El grup municipal de Ciutadans a l'ajuntament de Mollet va presentar una moció per a l'adaptació d'un parc infantil per a nens amb mobilitat diferent a l'octubre del 2015.

Edicions locals