Vallromanes estudia instal·lar detectors de presència als carrers per evitar robatoris

L’alcalde de Vallromanes i president del Consell Comarcal David Ricart obre la porta a la comarca del Baix Vallès si la ciutadania així ho decideix

L’Ajuntament de Vallromanes ha anat mantenint reunions amb els veïns de les urbanitzacions del poble per parlar de la seguretat. D’aquestes trobades ha sorgit la possibilitat d’instal·lar detectors de presència en diferents punts del municipi per detectar lladres. L’alcalde de Vallromanes, David Ricart, ho ha explicat a l’espai “L’entrevista amb l’alcalde” que emet Vallès Visió, on també va indicar que, per nombre de població, Vallromanes no pot instal·lar càmeres. Vallromanes compta amb 1.100 habitatges, molts dels quals disgregats del centre del poble.
Ricart, que també és president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, també va parlar a l’entrevista d’obrir la porta a que el Baix Vallès sigui comarca administrativa, sempre que la ciutadania així ho decideixi. També va explicar que durant aquest legislatura es preveu tenir urbanitzat Can Corbera i Can Rabassa i, en temes de mobilitat, va explicar que es treballa per disposar una línia d’autobús que enllaçi Vallromanes amb l’estació de Montmeló.

Edicions locals