Mollet es Fira es concentrarà en dos caps de setmana de maig

L'Ajuntament ha obert el període d'inscripcions a la cinquena edició

L'Ajuntament de Mollet ha obert el període d'inscripcions per a la cinquena edició de Mollet és Fira que es concentrarà en dos caps de setmana de maig. Fins al 13 d'abril estan obertes les inscripcions per tots aquells professionals i establiments comercials i de serveis que vulguin participar-hi.
La Fira aquest any estarà dividida en dues temàtiques: Mollet és Gourmet i Mollet és Motor i Mollet és Comerç i Qualitat de Vida. L'any passat la quarta edició de Mollet és Fira va comptar amb tres fires sectorials durant els caps de setmana del mes de juny. L'organització ha optat per concentrar en únic cap de setmana les fires del motor i Gourmet que fins ara eren independents.

Mollet és Gourmet i Mollet és Motor, que es farà el cap de setmana del 13 i 14 de maig, està dirigida a tots els establiments del sector alimentari i gastronòmic així com a les empreses relacionades amb el sector del motor i la mobilitat. Mollet és Comerç i Qualitat de Vida, els dies 27 i 28 de maig, està dirigida als comerços i als establiments i serveis relacionats amb la qualitat de vida i els hàbits saludables, com ara, espai llar, espai natura, bellesa i salut, esports, moda i complements, espai de lleure i vacances.
Les inscripcions es poden fer presencialment a les Oficines del Mercat Municipal (Pl. Major 12, 2n pis), per telèfon 93 570 87 51 o a través del web municipal www.molletvalles.cat.

Edicions locals