El món casteller de Catalunya es concentra a Mollet

El municipi ha estat la seu de l’Assemblea anual de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya  

Dissabte a la tarda el Mercat Vell de Mollet es convertia en l’epicentre del món casteller d’arreu de Catalunya, ja que la ciutat va ser escollida per acollir l’Assemblea anual de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC). Abans de l’assemblea la Colla Castellera de Mollet, amfitriona de l’esdeveniment, ha realitzat una visita pel Museu Abelló i la Casa del Pintor i també ha convidat a les desenes de colles castelleres a una paella.

 

Aquesta assemblea ha servit, entre altres coses,  per aprovar els comptes de l’any 2016 i el pressupost del 2017. També s’ha realitzat una modificació dels estatuts per possibilitar la creació d’una nova categoria de colla de deu (que correspondria a la colla que hagués descarregat almenys dos castells de deu o equivalents en el decurs dels darrers tres anys) segons informen des de la CCCC.

 

Aquest acte formava part dels 25 anys de la Colla Castellera de Mollet, que el diumenge 19 de març realitzarà la primera actuació castellera que marcarà l’inici d’aquesta temporada.

Edicions locals