El Parc de les pruneres acull un dels actes de la campanya "Fem futur" de l'ANC

L'acte ha comptat amb un conjunt de voluntaris que informaven la ciutadania sobre diversos aspectes relacionats amb el procés sobiranista  

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha triat el Parc de les Pruneres de Mollet com a escenari per a l'acte que s'ha dut a terme el matí d'aquest diumenge dins de la campanya "Fem Futur". El tema que s'ha tractat a Mollet ha estat principalment la regeneració democràtica, tot i que també se n'han tractat altres com la memòria històrica o l’acollida de refugiats.

L'objectiu de l'acte ha estat informar la ciutadania sobre tots aquells aspectes que puguin generar dubtes relacionats amb el procés sobiranista català. Per aquest motiu l'organització ha comptat amb la col·laboració de voluntaris que explicaven a la ciutadania totes aquelles qüestions relacionades amb el tema.

A banda d'això, l'esdeveniment ha comptat amb activitats dirigides a tots els públics com ara: un trenet que realitzava una volta pels carrers de la ciutat, una carpa amb cinema i crispetes, inflables infantils i diversos tallers destinats als més menuts.

Divendres vinent, l'ANC juntament amb el Casal Cultural han organitzat una conferència titulada "Treball i pensions a la república catalana" que comptarà amb la participació de Josep Ginesta, secretari de treball de la Generalitat i Paco Martínez de l'ANC i Súmate.
 

Edicions locals