Renfe adjudica les obres de reforma de Mollet Santa Rosa

Les obres implicaran la construcció d'un pas inferior amb ascensors i l'eliminació del pas de vies

La companyia Renfe ha adjudicat també les obres de reforma de l'estació de Mollet Santa Rosa. L'anunci, que arriba pocs dies després de l'adjudicació de les obres de l'estació de Mollet Sant Fost, significa que en els pròxims mesos es durà a terme una important reforma per millorar la seva accessibilitat.

En el cas de Sant Rosa, el termini d'execució serà d'11 mesos i el pressupost de les obres és d'1.219.455 euros.

Les obres de millora implicaran la construcció d'un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, el recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana. També s'eixamplarà l'andana central i se substituirà la il·luminació. Les obres inclouen la instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales, la implantació de paviment podo tàctil per guiar l'encaminament fins als ascensors i escales de pas inferior i l'eliminació del pas de vies.

Com ja va fer després de l'anunci de l'adjudicació de les obres de Mollet Sant Fost, l'Ajuntament ha volgut reiterar el seu agraïment a Renfe pel fet que s'hagi complert aquest compromís i es comenci a fer realitat una demanda històrica.

Edicions locals