La comissaria de la Policia de Mollet serà un espai per fomentar l'ocupació

L'Ajuntament incrementa els espais d'EMFO per fomentar l'ocupació, la formació i l'emprenedoria

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat els nous serveis locals d'ocupació que comportaran la seva transformació incrementant el nombre d'espais i de recursos propis. Amb aquest nou model, al marge de l'espai de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), situat al carrer de la Riera, on seguiran els serveis centrals, es rehabilitarà un espai a l'antiga escola NicolásLongarón i un altre a les actuals dependències de la Policia Municipal un cop es faci efectiu el trasllat, les pròximes setmanes, a la nova comissaria. L'objectiu és fomentar l'ocupació, la formació i l'emprenedoria

L'espai de l'escola Longarón, Mollet Forma, estarà centrat bàsicament en la formació i pel que fa a Mollet Emprèn, situat a les antigues dependències de la policia municipal, sota la denominació QR (Qualitat i Recerca), estarà centrat en els joves, els emprenedors i el programa municipal d'inserció laboral PIVEM.

Per l'alcalde Josep Monràs, "amb aquest nou pas que donen, refermem el que sempre ha estat una de les prioritats d'aquest govern municipal: donar el nombre més gran de possibilitats a la nostra ciutadania amb l'objectiu final de la inserció laboral".

En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs ha recordat que "el codi QR també vol dir resposta ràpida, i aquest és el nostre objectiu, donar una resposta i un servei el més ràpid possible als nostres ciutadans i ciutadanes en l'àmbit de l'ocupació i la formació".

Per la seva banda, pel regidor d'Ocupació, RaúlBroto, "amb aquest nou model, el que pretenem és oferir un servei més àgil, millor i que no sigui tan dispers amb el propòsit de seguir millorant una tasca que, tal com ens demostren les dades, està donant fruits positius pel que fa a la creació de l'ocupació a la nostra ciutat". Per Broto, "l'objectiu sempre serà el mateix: reduir al màxim el nombre d'aturats i atures sigui contractant, formant o ajudant a l'emprenedoria"

Una altra de les novetats d'aquest nou model serà la creació d'un espai coworking que permetrà als professionals independents o als emprenedors de diferents sectors compartir un mateix espai de treball.

Al llarg del 2016, 318 joves han participat en diferents programes, 896 emprenedors han estat atesos, s'han creat 125 empreses i, amb recursos propis de l'ajuntament, s'han contractat 50 persones.

Edicions locals