El molletà Feliu Guillaumes reemplaçarà a Francesc Homs al Congrés

Feliu Guillaumes va ser diputat a la desena legislatura i es va quedar el 26 de juny a punt de sortir

El molletà Feliu Guillaumes tornarà a ser diputat al Congrés de Madrid. Guillaumes, segons han informat diversos mitjans, serà qui reemplaçarà l'actual portaveu al Congrés del PDECAT, Francesc Homs, un cop es faci efectiva la decisió judicial que l'inhabilita durant un any i un mes per exercir càrrecs públics.
Feliu Guillaumes ja va ser diputat en la cinquena i en la desena legislatura. El polític molletà és el primer que no va sortir a la llista per la circumscripció de Barcelona que va concórrer a les eleccions del passat 26 de juny.
Feliu Guillaumes és funcionari del Cos Superior d'Administració de la Generalitat i ha estat, entre altres càrrecs, regidor de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i segon tinent d'alcalde i portaveu de CiU de la nostra ciutat. A més, ha estat diputat de la cinquena legislatura (1993-1996) i de la desena (2011-2016).

La inhabilitació d'Homs per desobeir el TC en la consulta del 9-N no serà efectiva fins que, en primer lloc, el Congrés rebi del Tribunal Suprem la notificació del seu veredicte per poder conèixer al detall totes les condicions per a l'execució de la decisió judicial.

Un cop la cambra tingui aquesta comunicació de l'alt tribunal, han explicat fonts parlamentàries, la reenviarà a la Junta Electoral Central (JEC), que és l'organisme encarregat de proclamar el nou diputat en funció de l'ordre de la candidatura que encapçalava Homs.

Edicions locals