El Talent Parets s'obre a artistes de tota Espanya

Les inscripcions de la segona edició del concurs s'obriran el dimecres 29 de març

El pròxim dimecres 29 de març a les 11.30 h, a la sala d'exposicions de Can Rajoler, es presentarà la segona edició del concurs artístic Talent Parets, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Parets del Vallès, l'escola de dansa Elite Dance i el Centre d'Estudis Musicals Maria Grever. El concurs pretén donar l'oportunitat de pujar a l'escenari i impulsar el talent d'aquelles persones que tenen unes habilitats especials.

Els participants hauran de fer una actuació amb públic el dissabte, 8 de juliol, on també hi serà present el jurat. Com a novetat, el concurs obre les portes a la participació de ciutadans d'arreu d'Espanya. En el cas de les persones que no es trobin en territori català, es poden absentar de la primera fase del concurs i només es valorarà el vídeo per decidir si passa a la següent fase, on sí que haurà de desplaçar-se per actuar. El jurat escollirà cinc participants de cada categoria com a seleccionats per continuar en la següent fase del concurs.

La gran final es farà el diumenge, 30 de juliol, a les 22 h, a la plaça de la Vila, dins dels actes de la Festa Major d’estiu, durant la qual s’anunciaran els guanyadors de cada categoria i es lliuraran els premis, que consisteixen en un trofeu i lots de productes de les empreses patrocinadores per als tres primers premis en cadascuna de les categories (Kids, Teens i Seniors); i altres reconeixements que el jurat podrà atorgar segons el seu criteri. Posteriorment, el Servei de Cultura, en funció de les característiques de cada actuació, podrà oferir als guanyadors la possibilitat d’actuar de forma complementària en alguna activitat de la programació d'actuacions culturals del municipi. Els guanyadors, a més, actuaran l'endemà, 31 de juliol, dins dels actes de la Festa Major al parc la Linera.

Per participar, no cal mostrar cap experiència artística prèvia ni cap acreditació acadèmica o formativa. Els menors d'edat hauran de comptar amb l'autorització paterna i estar acompanyats per una persona adulta. La participació en el Talent Parets és totalment gratuïta. Els interessats en participar en aquesta segona edició, han d'omplir la butlleta que es trobarà a partir del dimecres 29 de març al web talent.parets.cat i adjuntar un vídeo on mostri les seves habilitats o talent. El vídeo no pot durar més de 2 minuts i s'ha d'enviar, com a màxim, el 3 de juliol de 2017.

Edicions locals