La UD Lourdes venç l’AE Ametlla i remunta posicions

El club molletà ha aconseguit guanyar per 1-5 gols i puja fins a la 7a posició en la classificació  

Impactant victòria de la UD Lourdes contra l’AE Ametlla en la vint-i-sisena jornada de la temporada. L’equip molletà ha vençut els ametllencs per 5 gols a 1, de fet els del Juan Bocanegra han controlat el marcador durant tot el partit fins que al minut 85’ ha arribat l’únic gol del contrincant.

Els 5 gols que han portat la victòria als de Miguel Francisco Guerrero han estat als minuts 3’, 23’, 50’, 52’ i 83’ per part d’Oscar Gonzalez Matamoros -els dos primers-, Roberto Lopez -el tercer i el cinquè- i Alejandro Fernandez del Valle, respectivament. Per la seva banda Carlos Azagra ha marcat l’únic gol del club ametllenc al minut 85’.

Després d’aquesta victòria la UD Lourdes suma 3 punts a la classificació i a més millora posicions escalant fins a la 7a posició actual amb 42 punts. El club molletà comença a recollir els fruits dels esforços realitzats en les últimes setmanes.

Diumenge vinent a la tarda el club molletà rebrà al Juan Bocanegra al FC Palau-Solità i Plegamans en una nova jornada que tindrà el club per intentar seguir amb la bona ratxa.
 

Edicions locals