Detinguts dos veïns de Mollet després de cometre un robatori en un domicili de la ciutat

Els dos homes van passar a disposició del Jutjat on es va decretar la llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d'Esquadra de Mollet van detenir el dilluns 27 de març dos homes de 22 i 23 anys, nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors d'un robatori amb força a un domicili a la localitat.

Els fets es van produir cap a les 20.00 hores de dilluns, quan els agents, que es trobaven realitzant un patrullatge preventiu per evitar robatoris a domicili en aquesta població, van rebre l'avís que acabava de succeir un robatori.

Els agents van contactar amb testimonis que els van facilitar la descripció dels possibles autors i, amb aquestes dades, van iniciar la recerca dels responsables.

Els agents van veure dues persones que s'ajustaven a la descripció dels lladres. La parella, quan va veure el cotxe policia, va intentar fugir i es van amagar en un pis proper. Un cop localitzats, els agents van escorcollar els dos homes i els van trobar joies, rellotges i telèfons mòbils amagats a les butxaques de la seva roba. En aquell moment la parella va ser detinguda.

Algunes de les joies localitzades pertanyien al domicili que havia estat violentat poc abans.

Els dos arrestats, amb dos i quatre antecedents penals respectivament, van passar a disposició judicial dimarts, 28 de març, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mollet, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Edicions locals