Els Regidors de Barri de Parets atenen més de 300 incidències en 1 any i mig

L'Alcalde, a més, ha anunciat l'inici d'activitat de les meses de convivència i seguretat com a nova via de participació ciutadana

Fa un any i mig es va crear la figura de Regidor de Barri a Parets del Vallès per tal que els ciutadans tinguessin una figura propera a qui explicar els neguits sobre el seu barri de manera concreta. Cada regidor, a més d'encarregar-se de la seva àrea, té habilitat un punt d'atenció per a veïns al barri que li correspon. Aquesta iniciativa ha fet que els regidors atenguin, en total, més de 300 consultes, incidències i suggeriments dels ciutadans del municipi.
Davant d'aquestes dades, el govern ha fet saber la seva voluntat de continuar atenent les persones de manera personalitzada per tal d'agilitzar les respostes. 

 

L'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, qui va apostar pels regidors de barri de manera decidida, ha aprofitat la publicació d'aquesta primera dada del servei per "anunciar que en uns dies ja entraran en funcionament les meses de convivència i seguretat, una altra de les apostes del nostre equip de govern per a la present legislatura per treballar conjuntament amb les paretanes i els paretans i per informar-los de primeríssima mà".

Les accions destacades dels últims mesos que han sorgit de la consulta o suggeriment a regidors de barri han estat l'ampliació dels tallers de memòria per a la gent gran dels casals, la instal·lació d'una la nova marquesina a la parada del bus del Passeig de Ronda, o la instal·lació d'una tanca a la petanca de l'ASOVEEN.

Edicions locals