Diferents punts de l’avinguda de les Teixidores, tallats al trànsit per obres

L’Ajuntament ha iniciat, de la mà de l’empresa municipal Promosol, una sèrie de treballs de millora a la zona de la Vinyota

Fins al proper 19 de desembre, diversos punts de l’avinguda de les Teixidores restaran tancats al trànsit. El motiu: l’Ajuntament de Mollet, a través de l’empresa municipal Promosol, ha començat aquesta setmana un seguit de treballs de millora a la zona de la Vinyota que provocaran talls de trànsit en aquest espai. En aquest sentit, l’objectiu de les obres és la reparació del clavegueram d’aquest espai per millorar el pas de les aigües residuals per a la xarxa existent.

Així, fins el dia 17 de desembre, es tallarà el tram comprès entre la rotonda de la Casilla i el carrer d’Enric Morera, i del 16 al 19 de desembre, es tallarà el trànsit a l’avinguda entre el carrer d’Enric Morera i el carrer de les Bugaderes. Així mateix, també es treballa en la millora de la rotonda de la Vinyota, per substituir els embornals i les rigoles de l’interior de la rotonda per uns altres més adequats al trànsit que suporta aquesta via. Aquestes feines no comportaran talls de trànsit.

Edicions locals