Independents per Mollet atorga el Caganer de l’any 2008 a l’alcalde, Josep Monràs

Dilluns es va celebrar la roda de premsa on IxM feia públic el guanyador del premi Caganer de l’any i informava d’algunes novetats respecte la campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”

El Caganer d’Independents per Mollet d’enguany va ser atorgat ahir a la tarda a l’alcalde i al projecte del Govern del Pàrking de pagament a Les Pruneres. Els portaveus d’IxM van convocar una roda de premsa dilluns per a fer públic el veredicte, on un dels portaveus de l’agrupació va afirmar que “el premi s’entrega per la mala gestió de l’equip de Govern, com de costum”.

A més, Jesús M. Carrasco, president de l’agrupació, declarava en aquesta roda de premsa que “el dia 6 de desembre, festiu a tot l’estat, al Pla de Les Pruneres hi havia màquines”. Independents per Mollet va criticar el tancament de Les Pruneres sense que el Govern plantegés alternatives i declararen que “encara no hi ha data oficial per a començar les obres”. IxM va afirmar contundentment que “si en Monràs vol jugar amb pàrkings, que no sigui amb el de Les Pruneres”.

Aprofitant que dilluns, després de la roda de premsa, es celebrava el ple municipal del mes desembre, IxM va fer la ofrena del caganer, juntament amb un pàrking de joguina a l’alcalde i tot el seu equip.

Edicions locals