Neus Ballús presenta al Teatre Can Gomà el documental ‘Immersió’

La directora molletana va mostrar al públic de la ciutat la seva obra gravada sota l’aigua a les piscines de Can Pantiquet

Diumenge al vespre el Teatre de Can Gomà es va omplir de gom a gom per rebre el documental de la realitzadora molletana Neus Ballús i la productora El Kinògraf S.L. “Immersió” és el resultat de les gravacions realitzades a les piscines de Can Pantiquet i del temps de dedicació per muntar les diferents històries. Gent gran a classes d’aquagym i parlant de la vida, un pare i la primera experiència de la seva filla dins d’una piscina, gent jove gaudint de l’aigua i nens petits xerrant de tot una mica. Històries divertides i d’altres que fan reflexionar, però totes des d’una perspectiva innovadora i, sobretot, entretinguda, que van fer riure al públic.

El fet que el documental estigui gravat tot sota l’aigua li dóna una gran originalitat i permet veure aspectes que sovint passen desapercebuts. El curt de Ballús va concentrar gran quantitat de públic, que pràcticament omplia Can Gomà, i que va aplaudir enèrgicament un cop es van encendre els llums. Després de veure el documental, alguns dels protagonistes que hi apareixen van pujar a l’escenari per saludar i valorar l’experiència. Més tard, tots aquells que van voler van poder degustar una mica de cava per celebrar l’estrena.

Edicions locals