L’Ajuntament de Mollet, la Fundació Adecco i l’empresa Cray Valley signen un conveni de col·laboració

L’objectiu: afavorir les oportunitats de les persones amb discapacitat a través de les activitats que es realitzen al Taller Alborada

Comprar una impressora plòter per diversificar i millorar l’activitat d’impremta que es desenvolupa al Taller Alborada. Aquest és l’objectiu dels 14.936 euros que l’empresa Cray Valley, amb seu a Mollet, donarà a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). D’aquesta manera, no només hi haurà una millora en l’activitat sinó que també es crea un nou lloc de treball al taller per a una persona amb discapacitat que s’encarregarà de la nova línia de gravat sobre tèxtil.

En la signació del conveni van estar presents l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Carme Guarro, el director general de Cray Valley, Miquel Amat, i el director general de la Fundació Adecco, Francisco Mesonero. Monràs va destacar la importància de que el teixit empresarial de la zona s’involucri en el treball que es fa des de les administracions per afavorir la inserció laboral d’aquelles persones amb més dificultats per trobar feina, especialment les persones amb discapacitat. D’altra banda, Miquel Amat, director general de Cray Valley Ibérica, va explicar que per ells “és molt important recolzar aquestes iniciatives que afavoreixen la integració de les persones tant en l’àmbit social com en el laboral”.

El Taller Alborada dóna treball a una cinquantena de persones amb discapacitat psíquica en l’àrea de les arts gràfiques. En aquest sentit, la Fundació Adecco i Cray Valley desenvolupen un projecte conjunt a favor de les persones amb discapacitat, que té com a objectiu fomentar la creació de llocs de treball en un itinerari que s’adapti a les necessitats de cada persona i que afronti el repte des de diferents àmbits.

Edicions locals