Els Reis Mags d’Orient arriben aquesta tarda a la ciutat

Ses Majestats utilitzaran el transport públic, com ja és habitual, per arribar a Mollet

Aquesta tarda arriba a Mollet una cita molt esperada per als més menuts de la llar. I és que els Reis Mags d’Orient arribaran en el tren de les 18.14 hores a l’estació de Mollet-Sant Fost i realitzaran un recorregut pels carrers de Mollet. Enguany, Ses Majestats han triat unes carrosses molt originals, decorades amb motius de mar. A mig recorregut, , l’alcalde de la ciutat rebrà a Ses Majestats a la plaça Major, on sis nens i nenes nascuts l’any 2003, escollits per sorteig del padró, seran els encarregats de lliurar les claus de totes les cases de la ciutat als Reis Mags.

El recorregut de la cavalcada serà el mateix dels últims anys (c. Berenguer III,  pl. Catalunya, av. de la Llibertat, pl. Major, av. de la Llibertat, av. de Badalona, av. de Burgos, av. de Jaume I i av. d'Antoni Gaudí).

Bus urbà

Amb motiu de la cavalcada, a partir de les 17 hores i fins que aquesta acabi, el Bus urbà modificarà el seu recorregut, de manera que sortirà de la plaça Can Borrell i arribarà fins al pla de les Pruneres pel seu recorregut habitual, donant la volta i tornant cap a la plaça Can Borrell.

 

Edicions locals