El Consorci Teledigital de Mollet presenta la TDTeca

Aquest espai és pràcticament únic a Catalunya i mostra informació sobre la Televisió Digital Terrestre

El Consorci Teledigital Mollet inaugurava ahir al matí la primera TDTeca de Catalunya, un punt d’informació sobre la televisió digital terrestre on els usuaris podran saber que és, perquè serveix i quins avantatges té aquesta nova forma de veure la televisió. Aquest espai està dividit en diferents zones on els participants podran adquirir els coneixements necessaris per comprar i utilitzar la TDT. En aquest sentit, el president del Consorci i alcalde de Mollet, Josep Monràs, va explicar que “la TDTeca no es quedarà aquí, la voluntat és extendre-ho pels municipis que formen el consorci”. Aquesta iniciativa anirà acompanyada, segons Monràs, d’una campanya de divulgació. I és que segons l’ l’assessor del Consorci TDT Mollet, Feliu Tura, només el 50% de la població catalana té instal·lat ja el descodificador de TDT. Tura va explicar que aquest espai “no costarà res al Consorci, ja que compta amb uns patrocinadors, com són la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Feceminte, Talarn Consulting, GCO Telecom, la XAL i Impulsa TDT.

En l’acte inaugural va estar present el director del programa d’Impuls a la TDT de la Generalitat de Catalunya, Daniel Condeminas, que va assegurar “aquest consorci ha donat un pas més, amb un contacte directe amb la ciutadania, per fer entendre a la gent que la TDT serà l’única manera de veure la televisió a partir del 2010”. Condeminas va destacar que el 2009 és “l’any de la TDT” i que “és important la implicació dels agents socials, econòmics i professionals, com ara el món del comerç que ha d’assessorar als ciutadans”.

La TDTeca! estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, a la Masia de Can Lledó. Així mateix, també es realitzaran visites concertades a diferents sectors de la població, com ara les escoles i les associacions de gent gran

Edicions locals