Derrota 0-1 del CF Mollet UE en el temps de descompte contra el Palafrugell

Els nois de Xavi Gurri veuen com se’ls escapa l’oportunitat de mantenir-se ferms en la classificació

Diumenge el CF Mollet UE rebia a casa el Palafrugell C.F, situat en les posicions més altes de la classificació. En aquest sentit, l’entrenador de l’equip, Xavi Gurri, lamenta que el resultat no els hi fos favorable. El gol que va determinar el resultat va arribar en el temps de descompte, minut 92, a través d’una jugada de córner. Gurri afirma que tot i haver estat un partit molt igualat, va ser dolent ja que tots dos equips jugaven en la zona centrecampista, fet que feia el joc avorrit. Durant el partit hi va haver poques ocasions de gol i poc moviment. Gurri declara que hauria estat més just acabar el partit amb un 0-0.

Després d’aquest resultat, el CF Mollet UE baixa una mica en la classificació, motiu pel qual la setmana que ve haurà de lluitar per recuperar la bona posició que tenia. El Mollet rebrà diumenge a casa el Sant Feliu Sasserra C.E., que és últim en la classificació.

En aquesta ocasió, el camp dels Germans Gonzalvo va rebre, a més de l’afició habitual, alguns assistents que provenien de les pistes d’atletisme després de veure l’entrega de trofeus de la Cursa Popular de Sant Vicenç.

Edicions locals