La fitxa d’ús de la deixalleria per a obtenir bonificacions a la taxa d’escombreries ja és a punt

Tot i que es pot recollir a tres espais de la ciutat, l’Ajuntament enviarà aquesta butlleta en les properes setmanes a les llars molletanes

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), la Parada Verda al Mercat setmanal o la Deixalleria de Mollet. Aquests són els tres punts on ja podeu recollir la fitxa d’ús de la deixalleria de Mollet que permet una bonificació del 10% de la taxa d’escombraries per aquelles persones que utilitzin el servei de la deixalleria un mínim de cinc vegades. Així mateix, durant les properes setmanes, l’Ajuntament enviarà aquesta fitxa, juntament amb el calendari fiscal de 2009, a totes les llars molletanes.

El funcionament d’aquesta iniciativa, que es va engegar l’any passat, és molt senzill. En aquest sentit, cal presentar la fitxa cada vegada que es vagi a la deixalleria a portar residus, a excepció de cartró / paper, vidre o envasos. A la deixalleria us segellaran una de les caselles de la fitxa (una per dia). Un cop omplertes les cinc caselles, heu de presentar aquesta butlleta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana abans del proper 10 de gener de 2010 perquè el consistori tramiti la subvenció del 10% de la quota anual de la taxa per a recollida de residus.

Edicions locals