Tensió en el primer ple de l’any per la revisió dels impostos de 2009

L’aprovació de la proposta d’acord sobre la revisió d’impostos municipals, l’aprovació de les assignacions econòmiques per al funcionament dels grups municipals i l’aprovació de les retribuc

El primer ple de 2009 va estar protagonitzat pels debats sobre l’aprovació de la proposta d’acord sobre la revisió d’impostos municipals, l’aprovació de les assignacions econòmiques per al funcionament dels grups municipals i l’aprovació de les retribucions dels membres de la Corporació. Cal destacar l’ambient crispat que es va viure durant la sessió plenària degut a les divergències d’opinió pel que fa als pressupostos i a les retribucions. Les petites disputes i retrets entre els diferents grups municipals van ser presents durant tota la sessió. Els portaveus d’ICV-EUiA, PP, ERC i PSC van centrar el debat en com l’Ajuntament de Mollet afronta la crisi i quines són les pujades de les taxes. Josep Garzón, portaveu del PSC, va titllar sovint d’hipòcrites, irresponsables i oportunistes alguns dels membres dels partits de l’oposició, afirmant que “estem davant d’un exemple d’oportunisme i hipocresia sense precedents”.

Un altre punt de l’ordre del dia destacat va ser el debat per l’aprovació de les propostes d’acord de ERC sobre la supressió del delicte d’injúries a la Monarquia i també sobre la internacionalització del dret de decidir del poble català.

Edicions locals