Pedro Castaño fa una donació de quadres a la Fundació Alb-Bosc

Durant l’acte, es van presentar les reformes en els habitatges tutelats per a discapacitats i la regidora Carme Guarro va anunciar la propera posada en funcionament de dues noves llars

El pintor molletà Pedro Castaño va fer ahir al matí una donació molt significativa a la Fundació Alb-Bosc. Es tracta de tres quadres, valorats en 5.800 euros, que passaran a formar part del fons de la Fundació, que s’encarrega de gestionar els habitatges tutelats per a discapacitats del carrer Ferrocarril. Zoylo Lahuerta, president de la Fundació, va assegurar que “és un orgull tenir aquestes obres perquè recolzen la tasca que vem iniciar fa uns anys i ens ajuda a tenir un fons”. El pintor molletà Pedro Castaño va explicar que sempre ha tingut una “sensibilitat especial” cap a aquests col·lectius, i que no treballa per aconseguir diners, sinó per la gent. Així, Castaño es va definir com “un pintor solidari”, i va destacar l’alegria que van sentir els nois quan els hi va regalar els quadres.

Durant la trobada es van presentar diverses reformes que s’han realitzat en les instal·lacions d’aquestes llars. En aquest sentit, Zoylo Lahuerta, president de la Fundació Alb-Bosc, va destacar que aquestes millores són “de neteja d’imatge, l’ús diari fa que es deteriorin les instal·lacions i s’ha de fer un manteniment”. Així, les reformes han constat, principalment, en pintar les habitacions amb el color que els nois dels habitatges tutelats han escollit. Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials i Salut Pública, Carme Guarro, va assegurar que “l’Ajuntament sempre ha donat suport a la Fundació i a aquest gran projecte que ha d’anar creixent amb els nois”. En aquest sentit, Guarro va afirmar que properament es farà una ampliació amb dos pisos més destinats a habitatges tutelats per a discapacitats.

Edicions locals