Aprovats els 33 projectes que l’Ajuntament va presentar al Fons Estatal d’Inversió Local

Aquesta setmana, la Secretaria d’Estat de Cooperació Territorial del Ministeri d'Administracions Públiques ha donat el vist-i-plau als projectes

El canvi de la tanca del parc de Can Mulà, noves àrees de recollida selectiva amb contenidors soterrats o la urbanització de l’entorn de la zona esportiva del camp de futbol dels Germans Gonzalvo són alguns dels 33 projectes que l’Ajuntament de Mollet va presentar ara fa uns 15 dies al Fons Estatal d’Inversió Local. En aquest sentit, aquesta setmana, la Secretaria d’Estat de Cooperació Territorial del Ministeri d'Administracions Públiques ha donat el vist-i-plau a tots els projectes presentats, que sumen poc més de nou milions d’euros.

Així, en el termini d’un mes, l’Ajuntament procedirà a tramitar les licitacions corresponents. El fons estableix que, per poder beneficiar-se dels diners, els projectes han de ser realitzats en el termini d’un any, han de ser projectes nous, i han de servir per crear i mantenir el màxim nombre de llocs de treball possible. A Mollet, es calcula que amb tots aquests projectes s’ocuparan a l’entorn de 400 llocs de treball.

Edicions locals