El Casal Cultural organitza un debat sobre el pla de les Pruneres

A l’acte hi va assistir un botiguer del centre i un responsable de la campanya en contra del pàrquing de pagament al pla de les Pruneres. L’Ajuntament, però, no va enviar cap representant

“Serà un debat coix”. Així ho anunciava Josep Cot, membre del Casal Cultural, a l’inici del debat que havien organitzat entorn del pla de les Pruneres. “L’objectiu del Casal es donar la paraula a tots els que intervenen: Ajuntament, botiguers, ciutadans... volem ser una plataforma perquè tothom digui la seva”, assegurava Cot. I és que segons Cot des de el mes de novembre l’Ajuntament estava avisat de que hi hauria aquest debat mitjançant una instància, però “no hi ha hagut resposta”. Cot explicava que “aquesta és una oportunitat d’or perquè el Govern dongui el seu punt de vista” i va declarar que “des del Casal no ens posicionem perquè no ens toca”.

Finalment, però, tot i que cap representant de l’Ajuntament va acudir a l’acte, el debat va tirar endavant. En ell, van participar Lluís Bonal, botiguer de la Zona Centre, i Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet, un partit que ha portat a terme una campanya en contra del pàrquing soterrat de pagament del pla de les Pruneres. En aquest sentit, Bonal va afirmar que “el més greu és que era una cosa que s’havien que s’havia de fer des de fa 6 o 7 anys, però van tancar el pla de les Pruneres la vigília de Nadal”. “El 65% de la gent de Mollet és gent d’anar a comprar a Mollet, sinó ve gent de fora ja podem plegar”, assegurava Bonal. D’altra banda, Jesús M. Carrasco va explicar que “continuem esperant la resposta del govern” i va anunciar que la denúncia que van presentar davant el Síndic de Catalunya ha estat acceptada. Carrasco va afirmar que “esperàvem que la resposta del govern municipal fos una altra”.

Edicions locals