Ca n’Arimon acull aquesta nit una nova edició de la Nit de l’Esport

En el transcurs de l'acte es donarà el premi Internacional a Anna Tarrés, l’entrenadora de l’equip de la selecció espanyola de natació sincronitzada, que ha aconseguit dues medalles de plata en els Jocs Olímp

Els esportistes molletans celebren avui la seva nit. El Complex Esportiu de Ca n’Arimon s’omplirà de gala per rebre la Nit de l’Esport, que enguany arriba a la 16a edició. Aquest acte, que es celebra després de Sant Vicenç, té com objectiu fer un reconeixement públic a les persones i entitats que han destacat pels èxits assolits la temporada passada o per la promoció que han fet de l’esport. A mesura que vagi avançant la nit es donaran a conèixer els guanyadors en les categories habituals (podeu veure els finalistes al requadre verd).

A més, també es donarà el premi Internacional a Anna Tarrés, l’entrenadora de l’equip de la selecció espanyola de natació sincronitzada, que ha aconseguit dues medalles de plata en els Jocs Olímpics de Pekín; i es farà una menció especial a Joan Castellón, corredor i soci del Club Ciclista Plana Lladó; Manuel Arroyo, a títol pòstum, director de l’Escola Sant Gervasi; al Club Petanca Altaveu, pel seu 25è aniversari; al Club Esportiu de Sords de Mollet, per l’organització del Campionat de Catalunya de Sords; i a Carles Ochoa, atleta molletà que ha aconseguit finalitzar el Deca Ironman a Monterrey, Mèxic, en un temps de 322 hores i 26 minuts.

Edicions locals