Luís Rojas i Julia Marco, millors esportistes molletans de 2008

Divendres, el Complex Esportiu Ca n’Arimon acollia la 16ena edició de la Nit de l’Esport

El passat divendres 30 de gener, dins de la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç, Mollet va celebrar la XVI Nit de l’Esport, un acte en forma de reconeixement públic a les persones i entitats que han destacat pels èxits aconseguits la temporada passada o per la promoció que han fet de l’esport. L’acte va començar amb un sopar de germanor i “d’enamorats de l’esport”, tal com va dir l’alcalde Josep Monràs. En el marc d’aquest acte, Luís Rojas i Julia Marco van ser escollits com a millors esportistes molletans de 2008.

A banda dels guardons tradicionals, el jurat de la Nit de l’Esport va atorgar mencions especials a diferents persones i entitats que s’han distingit per la pràctica de l’esport o per la seva trajectòria professional. Els triats per aquesta ocasió van ser: Joan Castellón, per la seva trajectòria de tota una vida dedicada al ciclisme com a esport i afició; a Manuel Arroyo Porras, a títol pòstum, director de l’Escola Sant Gervasi, al Club Petanca Altaveu, pel seu 25è aniversari; al Club Esportiu de Sords de Mollet, per l’organització del Campionat de Catalunya de sords; i a Carles Ochoa, atleta molletà que ha aconseguit finalitzar el Deca Ironman a Monterrey. Ochoa és el segon atleta de l’Estat que aconsegueix recórrer els 38 quilòmetres de natació, els 1.800 en bicicleta i els 420 de cursa.

Alguns dels moments més emotius de l’acte van ser la recollida del premi Internacional, atorgat a Anna Tarrés, entrenadora de l’equip de la Selecció espanyola de natació sincronitzada; i la recollida de la Menció Especial atorgada a Manuel Arroyo, la dona del qual va pujar a l’escenari molt emocionada.

Edicions locals