IxM crida a la ciutadania a concentrar-se aquest dimarts davant la gossera comarcal de Granollers per protestar contra el tancament

La concentració es farà a les cinc de la tarda, davant de la seu del centre, al carrer Severo Ochoa del Polígon Coll de la Manya de Granollers.

Els independents molletans, han reiterat el seu 'total desacord' amb la decisió de tancar aquest servei, inaugurat el juliol del 2004, perquè és una 'presa de pèl' que un centre que no té ni dos anys i on es van invertir més de 600.000 euros, 'hagi de ser clausurat ara, per realitzar presumptes obres estructurals, que es podrien fer perfectament, com han fet d'altres centres similars, mantenint el servei en funcionament'. En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d'Independents per Mollet (IxM), ha alertat que el futur de dels animals que encara resten al centre és 'contradictori que s'excusin amb els alts costos de mantenir els animals a centre, mentre es paguen viatges a Alemanya, i ara diguin que pagaran un 300%, més per col·locar-los en residències privades, durant molts mesos'. Carrasco, ha denunciat que 'malgrat la urgència de la situació', els responsables de Consell Comarcal, han actuat amb 'manca de transparència, amagant els veritables motius del tancament, econòmics i de gestió, i no han dedicat ni un cèntim a promoure l'adopció dels animals del centre', i ha assegurat que si s'ha aconseguit l'adopció d'un centenar d'aquests en les darreres setmanes, 'ha estat gràcies a l'esforç gegantí que han fet els treballadors i voluntaris del centre, i a la solidaritat gratuïta de molts ciutadans a títol particular'. El responsable dels independents molletans ha exigit al Consell Comarcal que 's'assumeixin les responsabilitats polítiques pertinents per aquest fiasco, començant per la immediata dimissió de la consellera comarcal de Sanitat, Rosa Mª Esteve, (ICV-EUiA), per la seva incompetència en la planificació i gestió d'aquest servei'. A més el president d'IxM ha reclamat que s'expliqui 'com es pensa cobrir aquest servei durant tot l'estiu, precisament a l'època de l'any en què es produeixen més abandonaments d'animals, i què es pensar fer amb les desenes d'animals dels 31 municipis afectats, que necessitaran acollida, quan els centres de les comarques properes estan sobresaturats'.

Edicions locals