Els Mossos van registrar un domicili de Mollet presumptament relacionat amb la banda de narcotraficants detinguda la setmana passada

Entre els registres que es van realitzar, els mossos van investigar en un domicili de Mollet, presumptament relacionat amb els detinguts, i en un altre de Sant Fost de Campsentelles, on van detenir un jove espanyol amb diversos antecedents.

Mig centenars de mossos d’esquadra, entre investigadors i agents del Grup Especial de Intervenció (GEI), van interceptar dimecres passat a 8 dels presumptes extorsionadors de narcotraficants. Entre els registres que es van realitzar, els mossos van investigar en un domicili de Mollet, presumptament relacionat amb els detinguts, i en un altre de Sant Fost de Campsentelles, on van detenir un jove espanyol amb diversos antecedents. La banda desmantellada, en la què es van detenir 17 persones d’origen marroquí i espanyol, se li imputa els delictes d’associació il·lícita, tinença il·lícita d’armes, robatoris amb violència i intimidació, usurpació de funcions públiques i narcotràfic. Els extorsionadors actuaven principalment en Catalunya, però també en altres punts d’Espanya.

Edicions locals