La visita del Conseller de Governació i Administracions Públiques comunica la donació de 360.000€ pels desperfectes del tornado

El Conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Xavier Sabaté, va arribar a Mollet passades les 17.00h de la tarda.

Tot just arribar en Sabaté es va reunir amb l’alcalde i va signar al Llibre d’Honor del Consistori local i posteriorment, cap a les 18.00h, van visitar diferents indrets de la ciutat entre els que es va trobar les recentment inaugurades obres del c/Borrell, el parc dels Colors o l’Espai Rural de Gallecs. L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va explicar que la visita del Conseller era molt positiva perquè permetia mostrar-li les obres del c/Borrell que han esta possibles gràcies a la col·laboració de la Generalitat catalana i del seu Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). L’alcalde també va avançar una bona noticia i és que Mollet rebrà un total de 360.000€ per tal de reformar els desperfectes que l’any passat va ocasionar el tornado. Monràs va explicar que aquesta diners s’invertiran per reformar la plaça Maria Blenchart i la Rambla Pompeu Fabra. Xavier Sabaté va confessar estar molt content amb la visita perquè gràcies a aquesta va poder conèixer més la ciutat que segons paraules del conseller es “fantàstica”. Va felicitar tant a l’alcalde com als ciutadans per la ciutat que poden gaudir i va afirmar que es tractava d’una obra molt minimalista on fins l’últim detall estava enormement pensat. També va avançar que en el futur portarà més i millors projectes per tal d’avançar en la modernitat de la ciutat.

Edicions locals