En Carnestoltes arriba aquest diumenge a la plaça Prat de la Riba

El primer acte de Carnaval tindrà lloc diumenge amb el naixement d’en Carnestoltes, de la mà de la companyia Carnamolles

La gresca i la disbauxa tornen aquest cap de setmana a la ciutat de Mollet. Aquest cop, de la mà de Sa Majestat Carnestoltes, el rei dels poca-soltes. Com sempre, el diumenge abans de Dijous Gras arriba a la ciutat aquest personatge i ho farà amb la companyia Carnamolles, formada per membres de grups de teatre locals, que ajudaran a en Carnestoltes a néixer i presentaran el seguici del rei dels poca-soltes així com dels poders fàctics que volen enderrocar-lo. Això si, esteu ben atents, perquè Sa Majestat demana a tots els assistents a aquest acte que porteu un barret al cap. Així ho faran els membres de l’Esbart Dansaire i de la Mollet Jazz Band, que realitzaran el Ball del Barraló. Durant la setmana, en Carnestoltes estarà molt enfeinat tot visitant les escoles molletanes, que el proper divendres realitzaran festes al carrer.

I la setmana vinent...
El proper cap de setmana serà un dels més complicats per a en Carnestoltes, que visitarà el Mercat Municipal i donarà pas als actes més canalles, com ara el Corre Mam-Teca, de la mà de les colles dels Morats i els Torrats. Ja entrada la nit del 21 de febrer, Sa Majestat acudirà a la Missa de la Cabra, que continuarà amb un ball de disfresses al pavelló de Riera Seca i un ball jove al Mercat Vell.
La festa infantil de disfresses obrirà els actes del proper diumenge 22 de febrer, que continuarà amb la rua de Carnaval. Enguany, però, aquest acte canvia de recorregut. La rua arrencarà de l’avinguda d’Antoni Gaudí i continuarà per Jaume I fins al carrer de Berenguer III, l’avinguda de la Llibertat  i acabarà a la plaça de Pau Casals. Precisament en aquest darrer espai tindrà lloc el judici d’en Carnestoltes i la seva mort. A continuació, es donaran els premis de la Rua. El ball de la gent gran i l’enterrament de la sardina seran els darrers actes de Carnaval.

Edicions locals