Alícia Sánchez Camacho visita la ciutat per conèixer més de prop la tasca de l’associació La Llum

La presidenta del Partit Popular a Catalunya va aprofitar la seva visita a la ciutat per presentar les 100 solucions del PP per “col·laborar amb el Govern de Montilla per sortir de la crisi”

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, va visitar ahir a la tarda l’Associació de Familiars de Malalts Mentals La Llum per conèixer la seva situació. Sánchez Camacho va assegurar “tenir un interès personal en venir a La Llum, i revisar les propostes que es puguin enviar al Congrés o al Senat” entorn aquest àmbit. La presidenta del Partit Popular a Catalunya va assegurar que espera que “en clau municipal els compromisos sanitaris es compleixin”, en referència a l’Hospital de Mollet. En aquest sentit, representants de La Llum van explicar que, en aquests moments, necessitarien “professionalitzar l’associació”, incloent “un gerent amb el dia a dia de la nostra col·laboració”, i van afegir que “a nivell assistencial s’ha millorat però hi ha una saturació dels centres de salut mental i a vegades la resposta no és la que hauria de ser”. La Llum també treballa per la creació de centres de treball especialitzat per als seus usuaris, una iniciativa que Sánchez Camacho va recolzar.

Alícia Sánchez Camacho va parlar, a més, durant la roda de premsa, de les comarques del Vallès Oriental i Occidental, i va assegurar que “són les més afectades per l’augment de l’atur i el tancament d’empreses”. La presidenta del Partit Popular a Catalunya va aprofitar la seva visita a la ciutat per presentar les 100 solucions del PP per “col·laborar amb el Govern de Montilla per sortir de la crisi”, entre la que es troba una rebaixa dels impostos. En aquest sentit, Sánchez Camacho va posar l’exemple de Mollet, on la mitjana de la factura fiscal ha augmentat per sobre de l’IPC, quan va assegurar que “s’extendran mocions per baixar la carrega fiscal”. Segons Sánchez Camacho, “el Partit Popular està liderant l’oposició”. La presidenta del PP a Catalunya va afegir que “és hora de deixar de banda el partidisme i ajudar a sortir de la crisi” i va explicar una proposta del PP per “engegar una línia creditícia”.

Després de visitar La Llum, Sánchez Camacho es va reunir a La Marineta amb afiliats i simpatitzants del partit. En tot moment, la presidenta del Partit Popular a Catalunya va estar acompanyada pel president provincial, Toni Bosch, i els regidors molletans del partit: Susana Calvo, Eva Rodríguez i Roberto Carmany.

Edicions locals