Coincidint amb el setzè aniversari de la publicació, 'Mollet a mà' renova la imatge del seu portal digital

La nova pàgina web mostra un disseny més modern, amb noves seccions i més participació dels ciutadans

El portal digital de noticies en català Mollet a mà, amb més de tres anys d’història, estrena aquesta setmana una nova imatge, amb un aire més modern i engrescador. Aquest canvi pretén, d’una banda, apropar la imatge corporativa a la pàgina web i, de l’altra, potenciar la participació dels ciutadans i la informació local de Mollet. Una nova carta de presentació que compta amb diverses novetats. I és que a partir d’ara podreu consultar la versió en paper de Mollet a mà a través de la seva pàgina web. A més, el nou portal digital compta amb la designació .cat. Tot i això, no s’han introduït gaires canvis estructurals. En aquest sentit, en el portal digital de Mollet a mà continuareu trobant informació de serveis, els enllaços i telèfons d’interès, així com tota l’actualitat referent a la ciutat de Mollet.

En sintonia amb els colors d’identitat de Mollet a mà, el gris i el groc prenen protagonisme en la nova pàgina web. L’índex de les seccions i dels serveis que ofereix el diari digital són ara molt més accessibles, i es situen a la línia horitzontal, a sota de la capçalera. La portada general s’estructura en tres columnes, on podreu trobar, en les dues primeres, la informació més actual de Mollet així com l’enquesta. A la columna de la dreta, trobareu els articles d’opinió i les entrevistes. En les seccions, però, predominen les dues columnes. En aquest sentit, en la columna de la dreta restaran aquelles notícies que, ja sigui per la seva importància o pel seu vigor, destaquin per sobre de la resta. D’aquesta manera, s’aconsegueix una distribució molt més clara de les notícies.

El portal digital rep una mitjana de 150 visites diàries i s’envien més de 450 butlletins cada dia amb els titulars destacats de la jornada. Mollet a mà és membre de l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta – secció de portals web. La renovació de la imatge de la pàgina web coincideix amb la celebració del 16è aniversari de la revista Mollet a mà en paper. A més, l’equip de Mollet a mà continua treballant per la ciutat, i en les properes setmanes, es penjaran nous apartats en els que actualment estem treballant.

Edicions locals