El CF Mollet UE guanya 3-1 contra el Parets

Tots els gols del partit es van marcar a la segona part i al temps de descompte

La primera victòria de 2009 de l’equip molletà va arribar aquest diumenge a casa, contra el Parets CF. El tècnic, Xavi Gurri, admet que “ a vegades el futbol és cosa de ratxes” i s’alegra d’haver aconseguit una victòria després de les vacances de Nadal. A la primera part del partit l’equip de Gurri no va poder avançar-se al marcador i es va arribar a la mitja part amb un 0-0 poc afavoridor pel Mollet. La segona part, en canvi, va servir per animar el joc, tot i que algunes jugades només van consistir en fer xuts llargs. Les decisions arbitrals van ser motiu de polèmica a les graderies on seia el públic de Parets. Tot i així, els gols van arribar passats ja els 20 minuts de la segona part, i l’equip molletà s’avançava amb el 1-0 que faria d’aperitiu pels altres dos gols.

 

El primer dels tres gols del Mollet el va marcar Camacho al minut 75; el segon, Jordi Arguisuelas al minut 81 i per últim, Manolo en temps de descompte.

Gurri lamenta que en últim moment el Parets marqués un gol i afirma que “aquest gol no ens l’haurien d’haver marcat mai a la vida”.

 

La setmana vinent tots els equips descansen, i no reprenen l’activitat fins el primer cap de setmana de març. El Mollet visitarà llavors el Sant Cugat Esport FC.

Edicions locals