El Carnestoltes torna a la ciutat per inaugurar el Carnaval

Diumenge al migdia el Carnestoltes apareixia a la plaça Prat de la Riba per donar el tret de sortida al Carnaval

Els nens i nenes de Mollet, amb els seus barrets estrafolaris i amb ganes de gresca van assistir diumenge al migdia a la plaça Prat de la Riba per rebre Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el “Rei dels Poca-soltes”. El naixement del Carnestoltes va estar organitzat per la companyia molletana Carnamolles, l’Esbart Dansaire i la Mollet Jazz Band.

Com ja és tradició, el Carnestoltes va arribar a Mollet per donar el tret de sortida als 10 dies de Carnaval, que el duran per les escoles de la ciutat, el faran ballar i saltar, i també desaparèixer fins el proper any. L’espectacle de diumenge va reunir moltíssima gent a la plaça de la ciutat, ja que ningú es va voler perdre el començament d’una festa tan engrescadora com és el Carnaval.

 

Sa Majestat, acompanyada pels personatges de la companyia Carnamolles, l’Esbart Dansaire amb el Ball del Barraló, i la Jazz Band, va encetar així un seguit de dies de molta feina. Les properes cites del Carnestoltes tindran lloc durant a la setmana a les escoles, i el proper dissabte al Mercat Municipal, a la Missa de la Cabra i a la cercavila del Corre Mam-Teca organitzada per les colles de la ciutat. Diumenge se celebrarà la rua de Carnaval i el judici final de Sa Majestat.

Edicions locals