El ple de febrer posa èmfasi en la rectificació de l’Acord de Condicions del personal funcionari al servei de l’Ajuntament

La sessió d’aquest últim dilluns de mes va denegar a CCOO el permís per intervenir en el ple

 

El ple de febrer va focalitzar en gran part la seva atenció en el segon punt de l'ordre del dia: la rectificació de l'acord, pres al ple de gener, pel qual s'aprovava l'Acord de Condicions de personal funcionari al servei de l'Ajuntament pel període 2009/2012. Aquest tema va provocar diversos estira-i-arronsa entre els membres de la Mesa, ja que el tema principal de la discussió era la credibilitat (o no) dels partits respecte l'error que al·legava l'equip de Govern al voltant d'un error "aritmètic" a l'hora de transcriure la quantitat del preu punt: fins ara de 21,66 euros. La sessió plenària va servir per corregir aquesta dada, fent que el preu tornés a xifra pactada de 19,51 euros. Xavier Fenosa, portaveu d'ERC, dubtava que aquest canvi de preu fos un simple error; a diferència de Susana Calvo, portaveu del PP, que afirmava "no m'agradaria culpar ni l'Ajuntament ni el Sindicat de CCOO". La Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Mollet volia haver participat en el debat per aquest tema, però l'equip de Govern els va denegar el permís. Noemí Fernández, portaveu d'ICV-EUiA, demanava que " el Sindicat i l'empresa es tornin a reunir", ja que tampoc confiava en "l'error aritmètic".

Un altre punt a destacar va ser l'Aprovació inicial de modificació dels Estatus del Consorci Sanitari de Mollet. En aquest punt, l'únic que va votar en contra va ser Antonio López, d'ICV-EUiA. Aquest ple, també va donar el vist-i-plau a les aprovacions inicials de les modificacions de crèdit 2/2009 del pressupost i de les ordenances fiscals de les taxes de subministrament d'aigua i recollida de residus.  Aquests dos punts de l'ordre del dia pertanyen a les mesures proposades pel Grup de treball de seguiment de la situació econòmica i social local.

 

Edicions locals