L’equip de Govern dóna a conèixer el segon Pla d’Igualtat de la ciutat

Aquest pla, un instrument d’aplicació de les polítiques públiques de gènere, es va aprovar en el ple corresponent al mes de febrer

Impulsar les polítiques de gènere, lluita contra la violència de gènere o promoure la salut de les dones són algunes de les línies estratègiques del segon Pla d'Igualtat que l'equip de Govern va presentar aquest dimarts i que va ser aprovat en el ple de dilluns. Segons la regidora de Polítiques d'Igualtat, Assumpta Pastor, algunes de les accions determinades en el pla ja s'estan duent a terme i d'altres s'aniran incorporant. L'elaboració d'aquest pla a partit d'una auditoria del que va ser el primer pla d'igualtat de la ciutat creat al 1991, on s'ha pogut comprovar que alguns objectius encara no s'havien complert, com ara la igualtat.

La presentació d'aquesta nova eina de treball s'ha realitzat a pocs dies de la commemoració del Dia de la Dona. En aquest sentit, la regidora de Polítiques d'Igualtat,?Assumpta Pastor, va destacar algunes accions d'aquest nou pla, entre les que es troben la creació d'una xarxa de dones i el suport a nivell laboral específic per a dones emprenedores. Pastor va assegurar que "el pla no es queda en les dones, parla d'igualtat" i va afirmar que "si no anem junts, homes i dones, no arribarem enlloc".

 

Edicions locals