Margarida Casacuberta presenta ‘Plumetes’ a la Llibreria Illa

El llibre està composat per 12 contes curts que tracten valors com la sinceritat, el no tenir por o el de saber-se expressar, entre d’altres

"El lector és troba amb un nen que té moltes ganes de ser gran, i és pensa que ser gran és molt fàcil, que vol dir ser caçador, ser un guerrer... però quan ell es troba que ha de ser una miqueta gran i comença a tenir responsabilitats vers la seva gent es troba que res és fàcil i que no està recolzat com quan era petit per l'adult". Així descrivia Margarida Casacuberta el que es trobarà el lector en el seu primer llibre titulat "Plumetes", i que ahir a la nit va presentar a La Llibreria Illa.

"Plumetes" està composat per 12 contes curts amb principi i final però connectats entre ells, que tracten valors com la sinceritat, el no tenir por o el de saber-se expressar, entre d'altres. Casacuberta, mestre de professió, explica que "aquests valors són importants en el món de l'escola perquè fa que l'autoestima augmenti i l'individu vagi esdevenint més segur, més capaç d'enfrontar-se a la vida ell mateix", i afegeix: "Aquí l'escola té molta feina a fer i Plumetes ho aporta". Així, Casacuberta ha dissenyat un llibre que no només sigui un llibre de lectura, sinó també una eina de treball per a les escoles.

 

Edicions locals