El secretari de Mobilitat, Manel Nadal, es reuneix amb alcaldes i empresaris de la comarca en el Dinar de la Cambra de Comerç

Nadal va realitzar una conferència on va parlar de les infraestructures que s’estan portant a terme a la comarca, on va destacar el desdoblament de la línia fèrria entre Mollet i Castellbisbal, les obres de l’AVE, el T&uac

El secretari per a la mobilitat del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Manel Nadal, va ser el convidat especial del tradicional dinar que la Cambra de Comerç va donar ahir al restaurant Can Prat. Nadal va compartir el dinar amb alcaldes, empresaris i membres de la Cambra, a qui va transmetre un missatge entorn la importància, en aquests moments de crisi, que el món empresarial i les administracions treballin conjuntament per donar il·lusió a la gent de que l'economia arrencarà i sortirà de la crisi. Nadal va destacar el fet de que "s'estan continuant fent els projectes necessaris perquè la mobilitat de passatgers i mercaderies es pugui fer de forma fluïda".

En aquest sentit, el secretari per a la Mobilitat va fer, en la seva ponència, un resum del conjunt d'actuacions que s'estan duent a terme o que estan programades en el marc de la comarca. Nadal va destacar diversos projectes, com ara:

- El desdoblament de la línia entre Mollet i Castellbisbal, que permetrà construir una línia de passatgers i mercaderies que no passi pel centre de la ciutat de Barcelona. El Ministeri de Foment està fent l'estudi informatiu del desdoblament de la via fèrria entre Montcada i Vic. A finals de 2010 / començaments del 2011 podrien licitar-se les obres.
- El túnel de la Conreria (Túnel de la B-500). La Generalitat està redactant l'estudi informatiu.
- La Ronda del Vallès. "És la gran actuació que aquest territori necessita i que ha de permetre fer dues coses: descongestionar la B-30 i l'AP-7 i relacionar els municipis de la comarca", assegurava Nadal.

 

Edicions locals