Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona

La lectura va anar a càrrec de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. La Junta de Portaveus es va adherir al Manifest, aprovat per la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis

Reivindicar la igualtat és un dels eixos centrals dels actes organitzats entorn el Dia Internacional de la Dona, que va ser el passat 8 de març. En aquest sentit, ahir dilluns, la plaça Major acollia la lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones, que va llegir l’alcalde de la ciutat Josep Monràs acompanyat de diferents membres del ple municipal. El Manifest fa referència als trenta anys de “compromís dels governs locals amb la millora de la qualitat de vida de les dones, trenta anys de compromís per fer de la igualtat una realitat quotidiana” i fa una crida per “seguir treballant perquè la igualtat sigui una pràctica present en les diferents dimensions de la vida social i personal”.

La Junta de Portaveus es va adherir dimecres passat al Manifest, aprovat per la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis, i que compta enguany amb un punt que fa referència al context econòmic actual.

Edicions locals