Detingut el presumpte autor d’uns robatoris amb violència

Els Mossos d’Esquadra han anunciat la detenció d’un home acusat de dos robatoris amb violència pel mètode de l’estrebada, tres robatoris amb força a tres bars i un robatori amb força a un domicili

Els Mossos d'Esquadra han comunicat aquesta setmana la detenció d'un home, de 22 anys, acusat d'un robatori amb força a un domicili al novembre de 2008, dos robatoris amb violència pel mètode de l'estrebada, realitzats al desembre de 2008, i tres robatoris amb força a tres bars, realitzats al febrer d'enguany. El detingut, que operava a la zona d'Estació de França, va passar a disposició judicial i va ingressar en presó provisional.
Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, a principis de mes van entrar a un domicili del carrer Lluís Duran, amb autorització judicial, en relació als dos robatoris amb violència del mes de desembre. En aquesta acció, on van participar membres de l'ABP de Mollet i el grup especial d'intervenció, es van trobar a la casa objectes de diferents robatoris i una arma de foc. A conseqüència de les proves trobades al domicili es va poder relacionar el detingut amb altres robatoris (robatori amb força a un domicili i robatoris amb força a tres bars).

Edicions locals