Marina Duñach presenta Les mongetes de ganxet a la Llibreria Illa
El llibre pertany a una col·lecció d’uns 30 títols de l’editorial SD Edicions
Divendres al vespre la Llibreria Illa va organitzar la presentació del llibre "Les mongetes del ganxet. Com preparar-les 10 vegades", de la cuinera Marina Duñach. L'acte també va comptar amb la presència del cuiner vallesà Pep Salsetes; tots dos van fer un resum del llibre i del valor que tenen els productes com la mongeta del ganxet. L'autora, nascuda a Gallecs, té especial relació amb el procés que envolta aquestes mongetes, ja que fa anys que s'hi dedica. La idea d'escriure el llibre va ser de l'editorial SD Edicions, que duu a terme diferents llibres gastronòmic monogràfics. "Em va fer gràcia", declarava l'autora quan parlava del projecte.
Duñach afirmava divendres que "parlar del producte sempre és bo. Quant més se'n parla, més valor obté el producte i més gent el coneix". La tasca de buscar 10 receptes aptes per les mongetes del ganxet no va ser gens difícil reconeix Marina Duñach, ja que és un ingredient molt versàtil. De totes, l'autora es queda amb la recepta de mongetes del ganxet amb bacallà i botifarra.