El pintor Pedro Castaño participa en la presentació del nou Seat Exeo

L’acte va tenir lloc divendres al concessionari Fecosauto, on diverses persones es van apropar per provar aquest nou model de Seat

Pedro Castaño va ser el convidat especial en la presentació del nou Seat Exeo, que va tenir lloc divendres a la tarda al concessionari Fecosauto. I és que el pintor va realitzar un quadre a l'entorn del nou Seat Exeo mentre desenes de persones s'apropaven fins aquest espai per conèixer el nou model i fer un breu recorregut amb ell. Una de les novetats més importants d'aquest model és que incorpora per primer cop la tecnologia "common rail", que aconsegueix millors nivells d'emissions, consums més baixos i menys rumorossitat. En aquest sentit, el Seat Exeo compleix la normativa EU5 d'emissions, convertint-se en el primer model del segment D que compleix aquesta normativa en tota la gamma.

El Seat Exeo incorpora, entre d'altres prestacions, un sostre amb cèl·lules fotovoltaiques per poder posar en marxa el sistema de ventilació mentre el cotxe està aparcat a l'estiu sense que es descarregui la bateria, ja que es nodreix de la energia generada per la radiació solar. El Seat Exeo, que es produeix a la factoria de Martorell, està disponible en sis motoritzacions, tres de gasolina i tres de Diesel. Seat Exeo mostra una personalitat berlina, per grandària i pels nombrosos tocs de distinció propis del segment, però manté una filosofia esportiva.

http://www.fecosauto.seat.es

 


 

 

Edicions locals