La nedadora Andrea Fuentes participa en la lectura del manifest per la igualtat i la participació de la dona a l’esport

L’esportista va estar acompanyada per la seva entrenadora, Anna Tarrés. L’acte es va realitzar en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona

La medallista de l'equip espanyol de natació sincronitzada, Andrea Fuentes, va ser l'encarregada de llegir dilluns el Manifest per la igualtat i la participació de la dona a l'esport, promogut pel Consejo Superior de Deportes i que va tenir lloc al Complex Esportiu Ca n'Arimon. Fuentes va venir a Mollet acompanyada per la seva entrenadora, Anna Tarrés, i va assegurar que sent com a seves les reivindicacions que fa el Manifest i que cal tractar d'igual manera homes i dones en l'esport d'alta competició.
En l'acte, que s'emmarcava dins les activitats del programa del Dia Internacional de la Dona, hi van participar desenes de persones relacionades amb el món de l'esport així com ciutadans anònims, que va donar suport a les demandes recollides en el manifest. Algunes d'aquestes demandes són la inclusió de la prespectiva de gènere en les polítiques de gestió de l'activitat física i l'esport, o la introducció del Principi d'Igualtat d'Oportunitats, entre d'altres.

Edicions locals