Arriba al poble cubà el contenidor amb material humanitari enviat per l’entitat Mollet amb Cuba

L’objectiu d’aquest projecte era fer arribar diners i material humanitari a les persones afectades pels huracans. Les autoritats de El Cerro han enviat una carta a l’entitat agraint la seva col·laboració

Després de les destrosses que van provocar els darrers huracans en el seu pas per Cuba, l’entitat solidària Mollet amb Cuba va iniciar una campanya per recollir diners i material humanitari destinat als afectats de l’illa. En aquest sentit, al desembre, l’entitat va enviar un contenidor amb aliments, material escolar i altres (roba, material sanitari...) amb destí Cuba; i al gener va arribar a l’illa.
El poder popular de El Cerro va ser l’encarregat de distribuir tot aquest material, i aquest mes han fet arribar a l’entitat molletana una carta agraint la solidaritat rebuda i explicant com s’han repartit els materials. Així, l’ajuda ha estat distribuïda entre famílies damnificades pels huracans i entre una sèrie d’entitats públiques cubanes de la xarxa social: casals d’avis, llars d’infants, llars maternals, policlíniques, etc.

Edicions locals