Diumenge es presenta la nova faceta del carrer Francesc Macià

La festa començarà a les 11 hores amb una activitat infantil, i continuarà amb animació a càrrec del grup La Sinforosa i l’acte inaugural de la remodelació

Suprimir les barreres arquitectòniques i connectar la zona centre amb l'Estació de França han estat dos dels eixos centrals de les obres de remodelació que s'han realitzat en els darrers mesos el carrer Francesc Macià. Un espai que, a partir d'ara, serà una zona de vianants. En aquest sentit, diumenge s'inaugurarà oficialment aquesta remodelació, a partir de les 11 hores, amb una festa on tots els ciutadans estan convidats.

Les obres, amb un cost de més d'un milió d'euros, han consistit en la pavimentació del carrer amb llambordes, la substitució dels fanals, la renovació del mobiliari urbà i la implantació de nou arbrat. Així mateix, també s'ha substituït la xarxa de clavegueram i d'aigua, s'han soterrat les línies aèries d'electricitat, i s'ha implantat un nou sistema de reg, entre d'altres.

En concret, els espais remodelats han estat el carrer Francesc Macià, entre l'avinguda Calderó i la ronda d'Orient, i el tram del carrer Jacint Verdaguer entre Francesc Macià i Pau Claris.

 

 

Edicions locals