El conseller Nadal signa el conveni per remodelar el barri de Plana Lledó

L’acord s’emmarca en el projecte d’intervenció integral d’aquest barri que comptarà amb un ajut que la Generalitat atorga a través de la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, van signar dimarts el conveni per a la rehabilitació del barri de Plana Lledó, en el marc dels ajuts de la Llei de Barris. El projecte de remodelació, de prop de tres milions d'euros, serà finançat al 50% entre l'Ajuntament i la Generalitat. En aquest sentit, Nadal va reconèixer que "l'esforç que es demana als ajuntaments és molt gran".

Les actuacions previstes en el projecte passen per la millora de la pavimentació i ampliació d'alguns carrers; el canvi d'arbrat, enllumenat i mobiliari urbà, i la substitució i millora de clavegueram i noves tecnologies. Així mateix, també compren la remodelació de locals per a ús col·lectiu.

L'alcalde de Mollet, a més, va destacar que des de 2006 fins 2012 s'invertiran uns deu milions d'euros al barri, entre el projecte de la Llei de Barris, els que es realitzaran en el marc del Fons Estatal d'Inversió Local i altres que ha realitzat l'Ajuntament, com ara la remodelació del carrer Borrell o la substitució de la tanca del CEIP Salvat Papasseit al 2006.

 

Edicions locals